Boeken

Wil je een optreden van Segura! boeken? Boek ons dan online via onderstaand formulier, of neem contact op met onze bookingsmanager via bookingsmanager@segura.nl.

Om teleurstelling te voorkomen, dien je Segura! tijdig te boeken. Je kan dan een spetterend optreden van ons verwachten. Wij hebben immers jaren ervaring op diverse locaties. Overleg met onze bookingsmanager hoe Segura! jouw activiteit tot een nog groter succes kan maken. De gage van Segura! bestaat uit een basisprijs plus reiskosten, geheel afhankelijk van de afstand vanaf Maastricht. Uit de inkomsten van onze optredens sponsoren wij regelmatig goede doelen. Onder de agenda vind je een overzicht van onze optredens. Hier kun je al kijken of we op de datum van jouw activiteit nog vrij zijn.

Boeken tijdens de carnaval?

Wilt u ons boeken tijdens de carnaval? Klik dan gerust verder naar een andere pagina. Het Maastrichtse carnaval en Segura! zijn onafscheidelijk, hier liggen namelijk onze roots. We trekken dan zelf iedere dag door de stad en treden dan op verschillende plaasten op. We nemen dus geen optredens aan van carnavalszondag tot en met aswoensdag.

Boekingsformulier

Datum

Van

Tot

Plaats

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Email

Segura! ExtranetExtranet